20141230 174046

Σε συνεργασία και κοινή δράση για τέταρτη φορά, προχώρησαν οι σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στο Φιλώτι και κατά την περίοδο των Χριστουγέννων όπως ακριβώς είχαν κάνει τις προηγούμενες εορτές στο χωριό μας. Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Φιλωτίου, ο Σύλλογος Φιλωτιτών, ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» και ο Σύλλογος Γυναικών Φιλωτίου και συνεργάστηκαν για ακόμα μία φορά με σκοπό να προσφέρουν σε κατοίκους του χωριού μας που για διάφορους λόγους δεν θα μπορούσαν να γιορτάσουν της Άγιες αυτές ημέρες όπως θα ήθελαν.

Έτσι προχώρησαν και ετοίμασαν κάποιες τσάντες οι οποίες περιείχαν μέσα βασιλόπιττες και δωράκια για τα μικρά παιδιά και τα πρόσφεραν στις οικογένειες αυτές δίνοντας μία εορταστική νότα στη δύσκολη καθημερινότητα τους. Η κίνηση αυτή είχε άμεση αποδοχή από όλους και αυτοί που δέχτηκαν τα δώρα αυτά ευχαρίστησαν θερμά την επιτροπή, που απαρτίζονταν από ένα μέλος από το κάθε σύλλογο. Αυτό όπως είναι φυσικό ευχαρίστησε όλους που προσπάθησαν να ολοκληρωθεί αυτή η κίνηση και τους έδωσε κίνητρο για να το επαναλάβουν στο μέλλον .

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτή η προσφορά αναφέρονταν σε 60 οικογένειες του Φιλωτίου και κοντά σε 200 άτομα. Η αγορά των παραπάνω πραγμάτων καλύφθηκε από το υστέρημα των συλλόγων που όμως με πολύ ευχαρίστηση συμμετέχουν και οργανώνουν για ακόμα μία φορά τη κίνηση αυτή.

Ελπίζουμε αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί!!!!

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ!!!!!!

20141230 174117

20141230 190312

20141230 190431

logo red

ENJOY CARD

NAXOS KONDILIS

Είσοδος / Εγγραφή
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2020

Μας διαβάζουν

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 11 επισκέπτες και κανένα μέλος