ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σε μία πολύ σημαντική και συνάμα συγκηνητική κίνηση προχώρησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας.

Μοιράστηκαν σακούλες που περιείχαν διάφορα εορταστικά εδέσματα τις εποχής, όπως τσουρέκια , κουλουράκια, αυγά κόκκινα, κερί για την Ανάσταση και για τα μικρά παιδιά σοκολατένια αυγά.

Οι σακούλες αυτές δώθηκαν ως επί τον πλείστον σε οικογένειες που λόγω πένθους δεν θα έκαναν κάτι στο σπίτι τους αλλά και σε ανθρώπους μοναχικούς με σκοπό να δώσουν λίγη χαρά. Η κίνηση αυτή έγινε από όλους αποδεκτή με χαρά κάτι που ενθάρυνε τα  μέλη του συμβουλίου να το επαναλάβουν σε επόμενες γιορτινές μέρες. 

Βέβαια όλη η προσπάθεια αυτή στηρίχθηκε  στην βοήθεια που παρείχε η Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας και με τις ευλογίες του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Καλλινίκου, στη στήριξη του εκκλησιαστικού συμβουλίου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Φιλωτίου και του πάτερ Ιωάννη Μανιού. Τα υλικά συσκευασίας ήταν προσφορά από την Ευγενία Τσάφου που έχει κατάστημα με είδη γάμου και βάφτισης στο Φιλώτι Νάξου (ΜΠΕΣ ΔΕΣ).

Τα αυγά ήταν προσφορά από το super market Υιοι Κουτελιέρη στο Χαλκί Νάξου. Τα κουλούρια και τα τσουρέκια ήταν από τους παρακάτω φούρνους : Μουστάκης Εμμανουήλ στο Φιλώτι Νάξου, Σουλής Βασίλειος στο Φιλώτι Νάξου , Δέτσης Μιχάλης στο Χαλκί Νάξου, Λιόφαγος Βασίλειος Luxury Pastry and Bakery στη Χώρα της Νάξου, Κορρές Στυλιανός Korres Catering στη Χώρα της Νάξου και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος φούρνος ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη χώρα της Ναξου. Τους ευχαριστούμε πολύ .

logo red

ENJOY CARD

NAXOS KONDILIS

Είσοδος / Εγγραφή
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2020

Μας διαβάζουν

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 58 επισκέπτες και κανένα μέλος