ΣΤΙΒΟΣ

APOSTOLH 26 AIGAIOPELAGITIKOI

Με ένα χρυσό μετάλλιο, πολλούς βαθμούς και πολλές εμπειρίες επέστρεψε η ομάδα στίβου του συλλόγου μας από τη Χίο τη Δευτέρα το μεσημέρι. Η ομάδα μας ταξίδεψε με 8 αθλητές και αθλήτριες με σκοπό να αποκτήσει τις πρώτες τις εμπειρίες στη κορυφαία διοργάνωση στίβου στο Αιγαίο.

Οι επιτυχίες όμως ήταν πολλές και η ομάδα μας κατάφερε και πήρε συνολικά 12 βαθμούς και κατέλαβε την 20 θέση σε συνολικά 37 ομάδες σε όλο το Αιγαίο πράγμα καθόλου ευκαταφρόνητο. Οι θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές μας είναι οι εξής :

ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ 8Η ΘΕΣΗ ΣΤΑ 300Μ ΠΚΑ 54,55

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 4Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΗΚΟΣ ΠΚΑ 4,29

ΓΡΑΤΣΙΑ ΔΑΜΙΑΝΗ 5Η ΘΕΣΗ ΣΦΑΙΡΑ ΠΚΒ 6,33

ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1Η ΘΕΣΗ 1000Μ ΠΠΑ 2.53.14

ΤΣΑΚΩΝΙΑΤΗ ΧΑΙΔΩ 8Η ΘΕΣΗ ΔΙΣΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 19,21

ΜΑΝΙΟΥ ΜΑΡΙΛΙΑΝΑ 10Η ΘΕΣΗ ΣΦΑΙΡΑ ΠΚΑ 8,20

ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 15Η ΘΕΣΗ ΣΦΑΙΡΑ ΠΚΑ 7,58

ΤΣΑΚΩΝΙΑΤΗ ΧΑΙΔΩ 8Η ΘΕΣΗ ΣΦΑΙΡΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 8,08

ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΙΟΥΛΙΑΝΗ 9Η ΘΕΣΗ ΣΦΑΙΡΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 7,79

Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρουμε την πολύ σημαντική δουλεία που κάνει η προπονήτρια του συλλόγου μας Βρούτση Αικατερίνη κάτω από τις δυσκολότερες συνθήκες διότι επί της ουσία δεν υπάρχουν οι κατάλληλες εγκαταστάσεις για να γίνονται οι προπονήσεις αφού αυτές γίνονται στο χωμάτινο γήπεδο του Φιλωτίου.

Παράλληλα στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσουμε την σημαντική παρουσία και την ιδιαίτερη υποστήριξη που έχουμε δεχθεί από τον Πρόεδρο της τοπικής του ΣΕΓΑΣ το κύριο Δημήτριο Πάππα ο οποίος ήταν σε όλη αυτή τη προσπάθεια του συλλόγου μας δίπλα μας και πρόσφερε τα μέγιστα γι’ αυτή την αποστολή. Τέλος θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Βασιλάκη Αντώνιο ιδιοκτήτη ηλεκτρολογείου αυτοκινήτων στη Χώρα της Νάξου ο οποίος έφτιαξε τις εμφανίσεις στίβου για το σύλλογο μας.

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ

PAIDIA AIGAIOPEPAIDIA AIGAIOPE 001PAIDIA AIGAIOPE 002PAIDIA AIGAIOPE 003PAIDIA AIGAIOPE 004PAIDIA AIGAIOPE 005PAIDIA AIGAIOPE 006

logo red

ENJOY CARD

NAXOS KONDILIS

Είσοδος / Εγγραφή
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2020

Μας διαβάζουν

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 41 επισκέπτες και κανένα μέλος