ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

PAIDES OMADA 2012

Εύκολο απόγευμα είχαν οι παίκτες του παιδικού του συλλόγου μας το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Νηρέα στο γήπεδο του Φιλωτίου. Τελικό αποτέλεσμα ήταν 7-0 αποδεικνύοντας ξεκάθαρα ποια ομάδα ήταν καλύτερη.

Βέβαια η νίκη αυτή δεν έχει βαθμολογικό αντίκρισμα αφου το Φιλώτι έχασε την ευκαιρία για τη συμμετοχή στα μπαράζ μετά από την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική   από τον Α.Ο. Πάρου.

Ά ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Η ομάδα του Φιλωτίου μπήκε δυνατά πιέζοντας από το πρώτο δευτερόλεπτο. Στο 2΄ λεπτό με αυτογκόλ από πλευρά της ομάδας της Νάουσας άνοιξε ο χορός των γκολ . Πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου το Φιλώτι κατάφερε να πετύχει άλλα 4 γκολ διαμορφώνοντας σκορ ημιχρόνου 5-0. Οι σκόρερ Μανιός Γ. 2 γκολ , Λεόντιος Π. 1 γκολ και Βασιλάκης Μ. 1 γκολ. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων δεν κατάφεραν να πατήσουν τη περιοχή του Τζιώτη.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ :

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Φιλωτίου μείωσε ταχύτητα δεν πίεσε ιδιαίτερα αλλά και από την άλλη η ομάδα του Νηρέα ισορρόπησε τον αγώνα και μπόρεσε να κρατήσει μακριά τους επιθετικούς του Φιλωτίου. Τα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο τα πέτυχαν ο Βασιλάκης Μ. και ο Μανιός Γ.

Από το Φιλώτι απουσίαζαν λόγο τιμωρίας ο Κρασσάς Σταμάτης και ο Βασιλάκης Κ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ: Τζιώτης Μ., Βασιλάκης Μ., Μουστάκης Ε, Μουστάκης Γ, Μανιός Γ., Καλαβρός Ν., Λεόντιος Π., Μουστάκης Γ., Μουστάκης Π., Μαράκης Ι., Μανιος Γ., Μουστάκης Μ., Γρατσίας Ε., Βρούτσης Δ., Βερύκκοκος Γ., Δέτσης Α., Μουστάκης Γ., Μανιός

ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ: Σιφναίος Ε., Ραυτόπουλος Γ., Bersaku A., Μαθιέλης Φ. , Τριπολιτσιώτης Π., Τζανακόπουλος Χ., Hasani M., Zeneli E., Μπαρμπαρίγος ΣΤ., Βιτζιλαίος Γ., Zyberi Y. , Φωκιανός , Κορτιανός Π.

logo red

ENJOY CARD

NAXOS KONDILIS

Είσοδος / Εγγραφή
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2020

Μας διαβάζουν

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 32 επισκέπτες και κανένα μέλος