ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

 

PROPAIDES ME AOP

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον και θεαματικό ποδοσφαιρικό αγώνα εξελίχθηκε μεταξύ του Α.Ο. Πάρου και του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 στο γήπεδο της Παροικιάς. Αν και το μικρό της ηλικίας των παικτών δεν βοηθούσε αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο όπου εκεί βρέθηκε και ο προπονητής της Μικτής Κυκλάδων. 

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες εκατέρωθεν αλλά η ομάδα της Πάρου ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ. Η ομάδα του Φιλωτίου προσπάθησε και ευτύχησε να ισοφαρίσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Μουστάκη Εμμανουήλ.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν οι οποίοι τα έδωσαν όλα για να πάρουν ότι μπορούν από αυτό τον αγώνα.

Στην αποστολή της ομάδας ήταν οι εξής :Ψαρράς Γεώργιος , Αποστολόπουλος Εμμανουήλ , Κρασσάς Γεώργιος , Μουστάκης Εμμανουήλ , Ψαρράς Στέφανος , Νυκτερής Παναγιώτης , Δέτσης Αντώνιος , Μανιός Στυλιανός , Λεόντιος Παύλος , Βασιλάκης Βασίλειος , Λιόφαγος Στέφανος , Βρούτσης Δημήτριος , Μουστάκης Εμμανουήλ , Μουστάκης Ηλίας , Μουστάκης Βασίλειος , Τσακωνιάτης Ιωάννης , Προμπονάς Κων/νος , Μουστάκης Δημήτριος , Ψαρράς Βασίλειος.

 

logo red

ENJOY CARD

NAXOS KONDILIS

Είσοδος / Εγγραφή




ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2020

Μας διαβάζουν

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 9 επισκέπτες και κανένα μέλος