Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

XORIO-SIMA

Με μεγάλη επιτυχία στεύθηκε η προσπάθεια των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου να συνεργαστούν και να συνομιλήσουν με τους Φιλωτίτες Δημοτικούς Συμβούλους και να βρουν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του χωριού μας .

Παρόντες Δημοτικοί Σύμβουλοι ήταν ο Μανιός Δημήτριος , η Ψαρρά Αικατερίνη , ο Σουλής Γεώργιος , ο Μανιός Στέφανος , η Ψαρρά Ευδοκία και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κρασσάς Βασίλειος .

Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Φιλωτίου, σε ποιο στάδιο έχουν φτάσει , τι έχει γίνει με τη νέα μελέτη για τη συνέχιση των εργασιών και διάφορα άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με την αποπεράτωση των εργασιών (τοποθέτηση χλοοτάπητα, κουλουάρ για το στίβο κ.α.) .

Στη συνέχεια συζητήθηκε το θέμα τη δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου στο Φιλώτι για το τι ενέργειες έχουν γίνει και που σταμάτησαν οι πρώτες προσπάθειες που είχαν ξεκινήσει προ ετών .

Η συζήτηση συνεχίστηκε εστιάζοντας σε άλλα δύο θέματα . Πρώτον τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικές εγκαταστάσεις της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη περιοχή του Φιλωτίου . Συγκεκριμένα σχετικά με το νηπιαγωγείο του Φιλωτίου όπου υπάρχουν πολλά θέματα με την κτιριακή εγκατάσταση αλλά και για το Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου όπου οι κτιριακές εγκαταστάσεις χρειάζονται άμεσα επισκευή (αίθουσες , τουαλέτες) αλλά παράλληλα είναι αναγκαίο η κατασκευή νέων αιθουσών , αλλά και μία αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

Τέλος προσπαθώντας να αναπτυχθεί και το πολιτιστικά το χωριό μας συζητήθηκαν διάφορες προτάσεις στο κομμάτι αυτό . Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις εργασίες στο Δώμα του Σκληβά . Είναι ένα σημείο στο χωριό με μεγάλη ιστορία το οποίο έχει τεράστιες δυνατότητες προβολής . Αποφασίστηκε να ξεκινήσουν πιέσεις προς τους αρμόδιους φορείς και γενικά στη πολιτεία για να γίνει η ανακατασκευή και η προβολή του χώρου αυτού.

Στο τέλος όλοι συμφώνησαν ότι αυτή η κίνηση ήταν πολύ καλή από πλευράς του Δ.Σ. του συλλόγου και συμφώνησαν να γίνει ακόμα μία συνάντηση στο άμεσο μέλλον προσκομίζοντας όλοι πληροφορίες από τις ενέργειες που θα έχουν κάνει στο διάστημα αυτό.

Κατηγορία: Τελευταία νέα

logo red

ENJOY CARD

NAXOS KONDILIS

Είσοδος / Εγγραφή
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2020

Μας διαβάζουν

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 23 επισκέπτες και κανένα μέλος