Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Εγκρίθηκε από τον Οργανισμό Σχολικών Κτηρίων την Τετάρτη 17 Ιουνίου η σύναψη προγραμματικών συμβάσεων με την Νομαρχία Κυκλάδων για την κατασκευή των δύο κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων στο σχολικό συγκρότημα του 1ου ΕΠΑΛ Νάξου και στο Δημοτικό Σχολείο Αρχιλόχου - Μάρπησσας Πάρου.

Ο ΟΣΚ, ανταποκρινόμενος στο αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και στο αίτημα  των κατοίκων της Πάρου και  Νάξου προχώρησε  με ταχύτατους ρυθμούς στην ολοκλήρωση  των απαραίτητων διαδικασιών, ώστε οι νέες  αθλητικές  εγκαταστάσεις στα δύο νησιά  να ολοκληρωθούν  μέχρι το τέλος του 2010. Η Νομαρχία Κυκλάδων, κατόπιν της έγκρισης του ΟΣΚ   και σύμφωνα με την πάγια διαδικασία του Υπουργείου Παιδείας, αναλαμβάνει αφενός την δημοπράτηση των έργων με όλες τις σχετικές διαδικασίες για την ανακήρυξη του αναδόχου κατασκευαστή εντός του 2009 και αφετέρου την επίβλεψη της κατασκευής τους .

Η κατασκευή του γυμναστήριου στη Νάξο έχει ενδεικτικό προϋπολογισμό 2.060.000€, ενώ το γυμναστήριο της Πάρου έχει προϋπολογισμό 2.170.000€. Και τα δύο γυμναστήρια θα χρηματοδοτηθούν με πιστώσεις του ΟΣΚ και θα περιλαμβάνουν γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, χώρους υγιεινής, κερκίδες χωρητικότητας 300 ατόμων και βοηθητικούς χώρους το καθένα .

Κατηγορία: Τελευταία νέα

logo red

ENJOY CARD

NAXOS KONDILIS

Είσοδος / Εγγραφή
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2020

Μας διαβάζουν

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 45 επισκέπτες και κανένα μέλος