Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Δ.Σ ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ 2007-2009

Το Δ.Σ του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου στην διετή θητεία του στην διοίκηση του Συλλόγου θέλει να σας ενημερώσει για τα πεπραγμένα του. Με όλες μας της δυνάμεις ταγμένοι στο καλό του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου και στην Νεολαία του Χωριού μας στην διετή θητεία μας καταφέραμε τα παρακάτω και τα θέτουμε ενώπιων σας:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Συλλόγου αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία προσπάθησαν να κάνουν τον Σύλλογο πιο ισχυρό και γνωστό για την δράση του στο ευρύ κοινό κάτι που μεθοδεύσαμε μέσο συχνών δημοσιεύσεων στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό τύπο του τόπου μας και γενικότερα των Κυκλάδων. Επίσης οι επιστολές μας σε πολλά υπουργεία και πολιτικούς από όλους τους ιδεολογικούς χώρους, έκαναν γνωστά τα αιτήματα μας και τις ανάγκες του Συλλόγου μας.  

ΤΜΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Η διετία μας ξεκίνησε με 11 μεταγραφές Ποδοσφαιριστών. Οι στόχοι που θέσαμε για το τμήμα Ποδοσφαίρου των Ανδρών από την έναρξη  των δύο Αγωνιστικών περιόδων της θητείας μας ήταν να αναδειχτεί μέσα από την ομάδα μας ο Αθλητισμός και η παιδία των Αθλητών μας και η διεξαγωγή των αγώνων στην έδρα μας κάτω από πολιτισμένο περιβάλλον και με σεβασμό στον εκάστοτε αντίπαλο τηρώντας πάντα το φερ πλέϊ. Οι στόχοι μας κατά έναν μεγάλο βαθμό επιτεύχθηκαν και οι προσπάθειες μας αναγνωρίστηκαν από όλες τις αποστολές οι οποίες επισκέφτηκαν την έδρα μας. Ο αγωνιστικός απολογισμός δεν εκπλήρωσε τις φιλοδοξίες μας αφού η 7η και η 5η θέσεις οι οποίες κατακτήσαμε στις δύο περιόδους αντίστοιχα, σε καμία περίπτωση δεν ευχαρίστησαν κανέναν μας, αφού τα όνειρα μας και οι φιλοδοξίες για την ομάδα μας σίγουρα ήταν  μεγαλύτερα.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στους τομείς των Πολιτιστικών και των εκδηλώσεων ο απολογισμός της τελευταίας διετίας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πετυχημένος αφού οι καθιερωμένες εκδηλώσεις όπως : ΜΗΛΩΣΙΑ, ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΕΙΑ και ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ αναβαθμίστηκαν και οργανώθηκαν καλύτερα με αποτέλεσμα την μεγάλη τους επιτυχία σε συμμετοχή του κόσμου και την αναγνώριση από το ευρύ κοινό.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Ο οικονομικός απολογισμός της διετίας συντάσσετε από των Ταμία του Συλλόγου ώστε να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και να παραδοθεί στο επόμενο Δ.Σ ως μηδενικός. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι μερικά μέλη του Δ.Σ συνεισέφεραν οικονομικά ώστε να καλυφτούν κάποιες ανάγκες αφού τα τεράστια έξοδα δεν ήταν δυνατών να καλυφθούν από τα μηδαμινά έσοδα του Συλλόγου. Η ενημέρωση προς το Νέο Δ.Σ για της οικονομικές εκκρεμότητες τρίτων προς τον Σύλλογο θα γίνει άμεσα μετά την εκλογή του.

 

 

 

 

 

 

 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων του το απερχόμενο Δ.Σ έβαλε ως στόχο την καλύτερη και την πιο οργανωμένη δουλειά στα τμήματα υποδομής  Ποδοσφαίρου του Συλλόγου. Τα αποτελέσματα ήρθαν τον δεύτερο χρόνο αφού η συστηματική δουλειά βγήκε στο γήπεδο και η Διοίκηση του Συλλόγου καθώς τεχνικό επιτελείο των τμημάτων υποδομής έλαβε πολλές φορές τα εύσημα από πολλούς ανθρώπους του χώρου η οποίοι διέκριναν στην ομάδα του Συλλόγου μας σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης αλλά αυτό που μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά ήταν τα εύσημα που πήραμε για το ήθος και το ένστικτο του Αθλητή το οποίο διέκρινε τους τωρινούς ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής του Α.Μ.Σ Φιλωτίου και μελλοντικούς της ομάδος των Ανδρών. Θα πρέπει να σας αναφέρουμε την πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας των τμημάτων υποδομής να συνεχίσει και την νέα χρονιά ώστε να υλοποιήσει τα σχέδια που έχει θέσει και που έχει την διάθεση να αναπτύξει στο Νέο Δ.Σ το όραμα του και τα σχέδια της νέας χρονιάς.

ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Το τμήμα στίβου τα δύο αυτά χρόνια της θητείας μας λειτούργησε κανονικά με τρεις εβδομαδιαίες προπονήσεις και συμμετοχή σε αρκετούς αγώνες. Η εγγραφή Νέων Αθλητών ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος ο οποίος επιτεύχθηκε με την εγγραφή στα μητρώα του ΣΕΓΑΣ 30 Νέων Αθλητών περίπου.

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ

Το υλικό το οποίο αποκτήθηκε από τον Σύλλογο την τελευταία διετία ήταν σημαντικής αξίας και έντυσε όλα τα τμήματα του Συλλόγου. Το υλικό αποκτήθηκε μετά από κινητοποίηση των μελών του Δ.Σ και φυσικά την ανταπόκριση ορισμένων Ανθρώπων οι οποίοι αγαπούν και στηρίζουν τον Α.Μ.Σ Φιλωτίου. Η απόκτηση μικροφωνικής εγκατάστασης μας έδωσε την δυνατότητα να την αξιοποιήσουμε προς όφελος του Συλλόγου καθώς μπορούμε να παίξουμε διαφημιστικά σποτ και τραγούδια κατά την ανάπαυλα των αγώνων. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές εκδηλώσεις του Συλλόγου από εδώ και στο εξής. Τέλος ίσως το μεγαλύτερο έργο το οποίο παραδίδουμε προς χρήση στην νεολαία του Χωριού μας είναι ο ηλεκτροφωτισμός ο οποίος εγκαταστήσαμε στο Γήπεδο του Συλλόγου Φιλωτιτών. Το έργο επιτεύχθηκε μετά από έντονη δραστηριότητα και κινητοποίηση του Δ.Σ το οποίο με επιμονή κατάφερε τελικά να εγκαταστήσει τον Φωτισμό στο γήπεδο. Η αξία του έργου υπολογίζετε από 10.000 εως12.000 € και προήρθε αποκλειστικά από δωρεές και προσωπική εργασία πολλών Ανθρώπων που είναι πάντα κοντά στον Α.Μ.Σ Φιλωτίου.

ΣΑΪΤ ΚΑΙ ΤΥΠΟΣ

Την τελευταία διετία η δημοσιότητα και η αναγνώριση η οποία απέκτησε ο Α.Μ.Σ Φιλωτίου οφείλετε σε ένα μεγάλο ποσοστό εκτός του έργου του Δ.Σ και στην δημιουργία της ιστοσελίδας του Συλλόγου η οποία αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση σε επισκέψεις ιστοσελίδων στης Κυκλάδες και αποτελεί πηγή για πολλά δημοσιεύματα του γραπτού τύπου. Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας έχει δηλώσει το ενδιαφέρων να συνεχίσει την διαχείριση του σαϊτ και για τα επόμενα χρόνια αν αυτό βέβαια ενδιαφέρει το νέο Δ.Σ.  

Τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ έχουν την αίσθηση ότι παρόλη την προσπάθεια τους δεν κατάφεραν ή δεν πρόλαβαν να υλοποιήσουν πολλά πράγματα που είχαν προγραμματίσει. Πολλά από μέλη το κάθε ένα για τους δικούς του λόγους δεν μπορεί να συμμετάσχει στο νέο Δ.Σ. Η πρόθεση πάντως όλων τους είναι να βοηθούν σε οτιδήποτε τους χρειαστεί το νέο Δ.Σ προς το καλό του Χωριού μας και του Συλλόγου που τόσο πολύ τα αγαπάμε όλοι μας.

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ

Για το Δ.Σ.

           Ο   Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας

 

       Μουστάκης Ιωάννης                    Μάκαρης Σπυρίδων                               

 

 

 

 

 

                                                                               

 

 

 

 

 

               
Κατηγορία: Τελευταία νέα

logo red

ENJOY CARD

NAXOS KONDILIS

Είσοδος / Εγγραφή
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2020

Μας διαβάζουν

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 58 επισκέπτες και κανένα μέλος