Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

 

Το τελευταίο επίτευγμα της Διοίκησης του Α.Μ.Σ Φιλωτίου πριν της εκλογές και ίσως το σημαντικότερο είναι πλέον γεγονός. Το Δ.Σ ύστερα από συντονισμένες ενέργειες δυο ετών κατάφερε να υλοποιήσει ένα όνειρο πολλών χρόνων και την προηγούμενη Παρασκευή άναψαν για πρώτη φορά τα φώτα στο γήπεδο του Συλλόγου Φιλωτιτών στο Φιλώτι. Η επιτυχία βεβαίως οφείλεται και στην γενναιοδωρία και στην πρόθεση ορισμένων Ανθρώπων οι οποίοι αγαπούν και στέκονται δίπλα στον Σύλλογο και συνεισέφεραν με τα υλικά και την εργασία τους ώστε να υλοποιηθεί αυτό το δύσκολο έργο. Το Δ.Σ του Α.Μ.Σ Φιλωτίου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τα παρακάτω άτομα για την προσφορά τους ώστε να υλοποιηθεί αυτό το δύσκολο έργο.

ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ.

 

Ο κύριος Δημήτρης Μαυρομάτης δέχθηκε να προσφέρει στον Σύλλογο μας 6 πυλώνες ικανούς να δεχθούν την προσθήκη τον προβολέων. Την τοποθέτηση τους ανέλαβαν οι παρακάτω άξιοι συχωριανοί μας και θερμή υποστηρικτές του Συλλόγου: Κύλης Ηλίας (του Μαρικομανόλη), Λιόφαγος Στέφανος (Μάερας), Μουστάκης Απόστολος (Του Σκαμπελαντωνάκη) και Μουστάκης Μανόλης (του Σκαμπεολιού) τους ευχαριστούμε πολύ και να ξέρουν ότι συνεισέφεραν σε ένα έργο μεγάλης σημασίας για το χωριό και τον Σύλλογο μας.

 

Οι κύριοι Βασίλης Μανιός και Δημήτρης Καλκάνης (Πτυχιούχοι Ηλεκτρολόγοι), προσέφεραν και τοποθέτησαν εντελώς δωρεάν όλη την υλικοτεχνική υποδομή (μεγάλης αξίας), οι οποία θα ηλεκτροδοτούσε τους προβολείς. Την προσφορά τους αυτή την γνωστοποίησαν στο Δ.Σ του Συλλόγου μας μέσω εγγράφου το οποίο απέστειλαν και έκανε γνωστή σε εμάς την πρόθεση τους για τη δωρεά προς τον Σύλλογο μας και μάλιστα η θέληση τους ήταν αυτό να μην δημοσιοποιηθεί. Τα παραπάνω παιδιά είχαν την ευγενή καλοσύνη να προσφέρουν αυτό το υλικό και την εργασία της τοποθέτησης του, πράγμα το οποίο έκαναν εις μνήμη του αειμνήστου εργάτη του Συλλόγου μας Ιουλιανού Βλασερού. Τους ευχαριστούμε πολύ τους θεωρούμε αρωγούς στης προσπάθειες του Α.Μ.Σ Φιλωτίου.

Τέλος την δωρεά και την τοποθέτηση των προβολέων ανέλαβε ο Δημήτρης Ψαρράς (Καπουτσίνος), (πτυχιούχος ηλεκτρολόγος και μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου μας). Ο Δημήτρης στάθηκε από την αρχή δίπλα στο έργο και είχε την πρόθεση να βοηθήσει όπως μπορούσε για την υλοποίηση του. Τον ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε να παίξει κάτω από το φως τους.

Κατηγορία: Τελευταία νέα

logo red

ENJOY CARD

NAXOS KONDILIS

Είσοδος / Εγγραφή
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2020

Μας διαβάζουν

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 19 επισκέπτες και κανένα μέλος