Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

 

Ξεπερνώντας τα εμπόδια του καιρού και με την πολύτιμη βοήθεια των συχωριανών μας τα «ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΕΙΑ 2009» πραγματοποιήθηκαν στο Φιλώτι και στεφτήκαν από απόλυτη επιτυχία, η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και το κέφι πλημμύριζε στον Πλάτανο του Φιλωτιού. Στην εκδήλωση αυτή μας τίμησε πολύς κόσμος που ήρθε να διασκεδάσει με τα παραδοσιακά όργανα του τόπου μας και να γευθεί τα αγνά κρέατα που προσφέρει το Φιλώτι της Νάξου και έψησαν πολλοί εθελοντές συχωριανοί μας τους οποίους και ευχαριστούμε πάρα πολύ. Τα Χοιροσφάγεια τείνουν να γίνουν ίσως η πολυπληθέστερη χειμερινή εκδήλωση της Νάξου και αυτό μας κάνει υπερήφανους που ο Σύλλογος μας είναι ο διοργανωτής της αλλά μας γεμίζει παράλληλα και με ευθύνες  ώστε κάθε χρόνο η εκδήλωση να αναβαθμίζεται και να παρουσιάζεται όσο το δυνατόν καλύτερη και με περισσότερη συμμετοχή από τον κόσμο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Δρυμαλίας και τους υπαλλήλους του οι οποίοι κατόπιν εντολής από τον Δήμο μας βοήθησαν πάρα πολύ ώστε να φέρουμε εις πέρας την εκδήλωση.

 

ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΕΙΑ 2009.jpg

 

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ηλία Ορφανό ο οποίος όπως πέρυσι έτσι και φέτος προσέφερε δωρεάν το σύστημα ήχου το οποίο διαθέτει και επιμελήθηκε προσωπικά την ηχητική οργάνωση της εκδήλωσης.

 

ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΕΙΑ 2009 ΓΛΕΝΤΙ.jpg

 

Στον Σύλλογο μας πρόσφεραν δωρεάν από ένα πρόβατο οι Βασιλάκης Γιώργος, Βασιλάκης Στέφανος, Κρασσάς Νικόλαος και τα αδέλφια Στέφανος και Δημήτρης Μουστάκης.

 

ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΕΙΑ 2009 ΚΕΦΙ.jpg

 

Πολλά αναλώσιμα και είδη πρώτης ανάγκης μας πρόσφεραν το Μίνι Μάρκετ «Βάβουλας», το Σούπερ Μάρκετ «ΒΡΟΥΤΣΗΣ», το    Σούπερ Μάρκετ «ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ», το Σούπερ Μάρκετ «ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ» και η Ποικίλη Αγορά «ΣΜΙΛΗΣ».

 

ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΕΙΑ 2009 ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΑΤΟΣ.jpg

 

Για τον Σύλλογο μας έπαιξαν οι παρακάτω συντοπίτες μας μουσικοί:

ΒΙΟΛΙ: Μουστάκης Αποστόλης του Νικ., Μουστάκης Ηλίας του Ιουλ.

ΛΑΟΥΤΟ: Μουστάκης Ηλίας του Στεφ., Μουστάκης Γιώργος του Ιουλ.

ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ: Ψαρράς Βασίλης.

ΤΟΥΜΠΑΚΙ: Μουστάκης Νικόλαος του Ανδρ.

ΤΡΑΓΟΥΔΙ: Μουστάκης Γιώργος του Ιουλ., Μουστάκης Ηλίας του Νικ.

 

ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΕΙΑ 2009 ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ Α., ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ Η., ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ Η..jpg

 

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου Νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση του και περισσότερο τους προαναφερθέντες που χωρίς την προσφορά τους ίσως δεν ήταν δυνατών να διοργανωθεί αυτή η εκδήλωση.

 

ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΕΙΑ 2009 ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ Ν., ΨΑΡΡΑΣ Β.jpg 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ «ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΕΙΑ 2009».

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ «ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΕΙΑ 2009».

Κατηγορία: Τελευταία νέα

logo red

ENJOY CARD

NAXOS KONDILIS

Είσοδος / Εγγραφή
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2020

Μας διαβάζουν

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 56 επισκέπτες και κανένα μέλος