Κ 13 MUSES GAKIS

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλοτίου ευχαριστεί θερμά τον Κυριο Αντώνιο Γάκη για την φιλοξενία του στο ''Μuses of Santorini'' της ομάδας μας Κ-13 και τη θέληση του να συνεχίσει να φιλοξενεί όλα τα τμήματα ποδοσφαίρου και βολει του συλλόγου μας.

Διαβάστε περισσότερα: Ευχαριστούμε τον Αντώνη Γάκη και το ''Μuses of Santorini''

XORIO SIMA

Η οικογένεια του Αθλητικού Μορφωτικού συλλόγου Φιλωτιου Νάξου ΖΕΥΣ "εκφράζουμε τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση στον αθλητή μας Αντώνιο Ποθητό, ο οποίος είχε σοβαρό τραυματισμό στον αγώνα για το πρωτάθλημα Κ15 με την ΑΜΕΣ Νηρέα.

Διαβάστε περισσότερα: Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον αθλητή μας Αντώνη Ποθητό

XORIO SIMA

Ο Πρόεδρος και τα μέλη Δ.Σ. του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλογου Φιλωτιου "Ο Ζευς" εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες στον συγχωριανό μας Οδοντίατρο Σπύρο Κακονικόλα (στη Χώρα Νάξου) για την πρωτοβουλία του να προσφέρει σημαντικό χρηματικό ποσό για την αγορά αθλητικου εξοπλισμού του συλλόγου μας.

 

PENTHOS

Το Δ.Σ του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου ο " Ζεύς" και ολη η αθλητική οικογένεια εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για το χαμό της μητέρας των αθλητριών μας και τη συμπαράσταση τους στην οικογένεια.

Διαβάστε περισσότερα: Συλλυπητήρια ανακοίνωση

AIMODOSIA

Η 52η αιμοδοσία του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου, θα διεξαχθεί 12 με 14 Αυγούστου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών στο Φιλώτι και ώρες:

Διαβάστε περισσότερα: Aιμοδοσία του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου

logo red

ENJOY CARD

NAXOS KONDILIS

Είσοδος / Εγγραφή
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2020

Μας διαβάζουν

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 35 επισκέπτες και κανένα μέλος