ΒΟΛΕΪ

vathro_beach_550Άλλο ένα τουρνουά beach volley του ΑΜΣ Φιλωτίου  ολοκληρώθηκε σήμερα με απόλυτη επιτυχία στην φιλόξενη και πανέμορφη παραλία της Μικρής Βίγλας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Κατερίνα Μουστάκη και η Μαρία Γκόλια πανηγύρισαν την πρώτη θέση στις Γυναίκες, νικώντας στον τελικό τις  Σοφία Χάλκου-Σουζάνα  Ρίτση με 2-0 σετ.

Στους  άνδρες οι  Μανώλης Μανωλάς και Γιώργος Ανδριέλος, ήταν αυτοί που ανέβηκαν στο ψιλότερο σκαλί του βάθρου. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Μανώλης Μανωλάς  κατακτά  για δεύτερη φορά την πρώτη θέση, έχοντας  πάρει  την πρωτιά στο 1ο τουρνουά beach volley, με άλλο συμπαίχτη.

Τα αποτελέσματα της τελικής φάσης:

Ημιτελικοί Ανδρών

 

Κ. Κατσικολιάς – Γ. Καριπήδης vs Σ. Μονδέλος-Σ. Μονδέλος 2-0
Γ. Μοσχονάς-Ο. Κοντόπουλος vs Μ.Μανωλάς-Γ.Ανδριέλος 0-2

Ημιτελικοί Γυναικών

Μ.Γκόλια-Κ.Μουστάκη

vs

Α. Ξερικού-Ε. Σκούνα

2-1

Σ. Βασιλάκη-Κ. Μανιού

vs

Σ. Χάλκου-Σ. Ρίτση

1-2

Οι τελικοί

 

Μ.Γκόλια-Κ.Μουστάκη vs Σ. Χάλκου-Σ. Ρίτση 2-0

 

Κ. Κατσικολιάς – Γ. Καριπήδης vs Μ.Μανωλάς-Γ.Ανδριέλος 1-2

 

Οι μικροί τελικοί

Σ. Βασιλάκη-Κ. Μανιού vs Α. Ξερικού-Ε. Σκούνα 0-2

 

Σ. Μονδέλος-Σ. Μονδέλος vs Γ. Μοσχονάς-Ο. Κοντόπουλος 2-0

 

orfanos_djΤους τελικούς παρακολούθησαν, ο Βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης, ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος για τον αθλητισμό Μανώλης Πολυκρέτης  και ο πρώην Έπαρχος Νάξου Βασίλης Κορρές, οι επίσημοι προσκεκλημένοι έκαναν και τις απονομές μαζί με τον εκπρόσωπο των χορηγών Κύριο Σαλτερή.

Τις δύο μέρες του τουρνουά ο dj Ηλίας ορφανός κάλυψε μουσικά την διοργάνωση και έδωσε ρυθμό στις προσπάθειες των αθλητών.

Ομολογουμένως η  πολύ επιτυχημένη φετινή διοργάνωση βάζει τα μέλη του Δ.Σ του ΑΜΣ Φιλωτίου σε σκέψεις αναβάθμισης του τουρνουά, για τα επόμενα χρόνια.

logo red

ENJOY CARD

NAXOS KONDILIS

Είσοδος / Εγγραφή
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2020

Μας διαβάζουν

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 22 επισκέπτες και κανένα μέλος