ΒΟΛΕΪ

Μπορεί να άργησαν να μπουν στη μάχη οι Παγκορασίδες αλλά είναι έτοιμες να βγάλουν ασπροπρόσωπα τα τμήματα του ΑΜΣ Φιλωτίου που δεν είχε νίκες σε γυναίκες και κορασίδες στις πρώτες τους εμφανίσεις… Τόσο οι Κορασίδες όσο και οι Παγκορασίδες αγωνίστηκαν την Κυριακή στη Σύρο απέναντι στις πιο έμπειρες (με περισσότερη ιστορία και αγωνιστικές παραστάσεις) ομάδες του Νεωρίου και τα πήγαν μία χαρά καθώς τελείωσαν με 1-1.

Την αυλαία άνοιξαν οι Παγκορασίδες που έδωσαν και τον πρώτο αγώνα στην ιστορία τους σε επίπεδο τοπικού πρωταθλήματος. Και παρά το γεγονός ότι έχασαν το πρώτο σετ με 25-14 στη συνέχεια ανασυντάχθηκαν και υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μανδηλαρά κέρδισαν τα τρία επόμενα σετ (32-30,25-19,32-30) και τον αγώνα με 3-1. Η ομάδα που σημείωσε την ιστορική αυτή νίκη απετέλεσαν οι: Καλαβρού, Τσακωνιάτη Χ. Βασιλάκη Μαρ., Βασιλάκη Σ., Μανιού Μ. Μπαμπούνη Διόνη και Μπαμπούνη Ξενίνα.

Δύο ώρες αργότερα οι κορασίδες μπήκαν στο χορό αλλά κουρασμένες (όλες σχεδόν οι παγκορασίδες έπαιξαν και στον δεύτερο αγώνα) έχασαν με 3-0 από την αντίστοιχη ομάδα των Συριανών (τα σετ ήταν 25-09, 25-11, 25-08). Αγωνίστηκαν οι παγκορασίδες Καλαβρού, Τσακωνιάτη Χ. Βασιλάκη Μαρ., Βασιλάκη Σ., Μανιού Μ. Μπαμπούνη Διόνη, Μπαμπούνη Ξενίνα και οι μοναδικές ουσιαστικά κορασίδες της ομάδας, οι Μουστάκη Ειρήνη και Μουστάκη Μαρία. Την αποστολή συνόδευσαν οι Κατερίνα Μουστάκη και Σοφία Βασιλάκη που είναι μέλη του ΔΣ της ομάδας αλλά και παίκτριες της γυναικείας ομάδας του Φιλωτιού.

Γράφει ο Νικόδημος Λιανός

logo red

ENJOY CARD

NAXOS KONDILIS

Είσοδος / Εγγραφή
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2020

Μας διαβάζουν

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 21 επισκέπτες και κανένα μέλος