ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

AMS FILOTIOY-AO PAROY 2013 NEOI

Τελείωσαν και για το παιδικό τμήμα του συλλόγου μας οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη φετινή αγωνιστική περίοδο όμως οι συγκομιδή των βαθμών για φέτος είναι απογοητευτική. Βέβαια πολλοί είναι οι λόγοι που θα μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει αλλά και να δικαιολογήσει αυτή την κακή φετινή πορεία.

Ο βασικότερος όλων η έλλειψη αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και γενικότερη αποχή της πολιτείας στη προσπάθεια που κάνει κάθε φορέας ή σύλλογος στο να φέρει ακόμα περισσότερο κοντά στους αθλητικούς χώρους νέους και νέες. Εδώ θα μπορούσαμε όλοι να πούμε το γνωστό «πάλι καλά» αφού με καθόλου αθλητικές εγκαταστάσεις (χωμάτινο γήπεδο στο Φιλώτι) και χωρίς κανένα υλικό εκγύμνασης των μικρών αθλητών ο κ. Ψαρράς Στέφανος ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ κατάφερε και συγκέντρωσε περίπου 30 παιδάκια και προσπαθώντας να τους κάνει προπόνηση και να τους μάθει τα πρώτα βασικά βήματα στο ποδόσφαιρο. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι ομάδα μας κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις 3 βαθμούς και να καταλήξει στην τελευταία θέση μαζί με τον Αστέρα Μαρμάρων.

Βέβαια η συμμέτοχή είναι κατά βάση σημαντικότερη αλλά σίγουρο είναι ότι ακόμα και αυτά τα μικρά παιδάκια δεν παίζουν για να χάσουν . Σε όλους τους αγώνες που είχαν υπέδειξαν πάθος και αγωνιστικό φρόνημα κάτι μου «αναγκάζει» όλους τους διοικούντες του συλλόγου να δώσουν ακόμα περισσότερο βάρος στην οργάνωση των ακαδημιών αλλά κα των τμημάτων υποδομής.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσουμε πόσο σημαντική είναι και η παρότρυνση του γονιού προς το παιδί για να ασχοληθεί με τον αθλητισμό αλλά ταυτόχρονα να στηρίζει και να στέκεται όσο το δυνατό περισσότερο δίπλα του σε κάθε προσπάθεια που κάνει.  

logo red

received 1269858556492920

Kelari

IMG 20171030 0005

IMG 20171030 0003

ENJOY CARD

MOYSTAKIS SERVICE

IMG 20171030 0002

IMG 20171030 0004

NAXOS KONDILIS

ANEVLAVIS

VASILAROS

VASILAKIS 1

EPTAHMEROS

Είσοδος / Εγγραφή
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2020

Μας διαβάζουν

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 21 επισκέπτες και κανένα μέλος